FC Twente Nieuws

Opstellingen: FC Twente zonder aanvoerder Wout Brama tegen de Eagles

Opstellingen: FC Twente zonder aanvoerder Wout Brama tegen de Eagles

Vanmiddag om 14:30 uur gat de bal rollen in een lege Adelaarshorst. Door de coronamaatregelen wordt de eerste Overijsselse derby in Deventer in iets meer dan vijf jaar tijd, gespeeld zonder supporters. Het is deze keer in het voordeel van FC Twente want de Eagles hebben dit seizoen laten zien dat het met de steun van de supporters kan spoken in Deventer.

Het onderlinge verschil op de ranglijst is bijzonder klein. De Deventenaren hebben maar twee punten minder dan FC Twente en kunnen bij winst de Tukkers passeren op de ranglijst. FC Twente hoopt goede zaken te doen door met een overwinning het gat te vergroten naar vijf punten.

Ron Jans moet het vandaag nog altijd doen zonder de geblesseerden Jody Lukoki, Kik Pierie en Luca Everink. Laatstgenoemde heeft afgelopen week voor het eerst weer volledig meegetraind, maar de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles komt voor hem nog te vroeg.

Vergeleken met de startopstelling tegen Feyenoord heeft Jans één wijziging doorgevoerd in het elftal. Wout Brama is niet fit genoeg waardoor Sadílek weer doorschuift naar het middenveld en Oosterwolde zijn plek weer inneemt als linksback.

Opstelling FC Twente

Unnerstall, Troupée, Hilgers, Pröpper, Oosterwolde, Zerrouki, Sadílek, Vlap, Rots, Limnios en Van Wolfswinkel

Opstelling Go Ahead Eagles

Hahn, Lucassen, Nauber, Kramer, Deijl, Idzes, Brouwers, Cordoba, Rommens, Oratmangoen en Lidberg

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties