Vermoedelijke opstelling Feyenoord voor inhaalduel

1 december 2021, 12:00
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano neemt ook woensdagavond in de inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo plaats onder de lat van Feyenoord. De Israëlische doelman is zoals verwacht opnieuw de vervanger van de met corona besmette Justin Bijlow. Feyenoord lijkt met dezelfde elf namen aan te treden als afgelopen weekend, toen FC Twente de Rotterdammers op 0-0 hield.

Dat betekent dat ook tegen Heracles Bryan Linssen de voorkeur krijgt in de punt van de aanval. De kleine aanvaller voelt de hete adem van de sterk presterende supersub Cyriel Dessers in de nek, maar is zelf ook uitstekend aan het seizoen begonnen. Hij is clubtopscorer en past perfect in het spel dat coach Arne Slot ambieert. Slot kiest in de voorhoede verder voor Jens Toornstra en Luis Sinisterra.

Dat bekent dat ook Alireza Jahanbakhsh opnieuw genoegen moet nemen met een reserverol. De Iraanse buitenspeler kwam met hoge verwachtingen naar de Kuip, maar is momenteel slachtoffer van de goede resultaten. Jahanbakhsh zit op de bank omdat Fredrik Aursnes het middenveld vormt met Orkun Kökcü en Guus Til. De defensie bestaat uit Marcus Holmgren Pedersen, Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia.

Bij tegenstander Heracles begint Mats Knoester in het hart van de defensie. De jonge centrumverdediger doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar slaagde er niet in om door te breken in de hoofdmacht. Daarom koos hij vorig jaar voor een transfer naar Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen