FC Twente Nieuws

Ten Voorde ergert zich kapot: "Het spel van FC Twente was echt hemeltergend"

Ten Voorde ergert zich kapot: "Het spel van FC Twente was echt hemeltergend"

FC Twente pakte zondagmiddag een punt tegen Feyenoord. Vaak zouden de fans van de Enschedeërs daar meer dan tevreden mee zijn, maar deze keer baarde het spel zorgen: het was negentig minuten lang niet om aan te zien.

Ook clubwatcher Leon ten Voorde ergerde zich kapot aan FC Twente. "Mocht je deze week niet in slaap kunnen komen", begint hij tegenover Fardau Wagenaar in de podcast Ballen verstand. "Dan kun je gerust deze wedstrijd terug gaan kijken en dan lig je na tien minuten te pitten. Het was echt alsof de spelers solidair waren met de mensen in lockdown. Het was vreselijk."

"FC Twente heeft in de wedstrijd die pogingen gedaan waarvan, en ik moet al lachen, er één op doel was. Dat was in de negende minuut", vervolgt Ten Voorde zijn verhaal. "Je wordt er heel cynisch van. Je pakt een punt tegen Feyenoord terwijl je eerder een punt tegen Ajax hebt gepakt. Als je niks van die wedstrijd hebt gezien dan denk je: zo, knap gedaan, maar het spel van FC Twente was echt hemeltergend. Ik heb er geen andere van de woorden voor."

Hoewel het verdedigend nog wel aardig staat bij de Tukkers, zit er de laatste weken totaal geen voetbal in. "Aan de bal is het bij FC Twente echt niet om aan te zien. Ik kreeg een appje van een supporter en die zei tien minuten voor tijd: 'ik heb barsten in mijn scherm, zo slecht'. Het glazuur ging van het scherm af. Alle ballen gaan terug, breed of Pröpper schiet ze blind naar voren. Ik zie echt helemaal niks."

De verslaggever verplaatst zich in de situatie, maar kan geen excuses vinden. "Ik snap heel veel dingen wel: je kunt niet elke week goed voetballen en je kunt niet elke week de pannen van het dak spelen of oogstrelende dingen laten zien, maar het is op dit moment wel heel erg weinig wat we bij FC Twente zien", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties