FC Twente Nieuws

Lindhout fluit duel met Go Ahead Eagles, en daar mag FC Twente blij mee zijn

Lindhout fluit duel met Go Ahead Eagles, en daar mag FC Twente blij mee zijn

Allard Lindhout is voor komende zondag aangesteld als scheidsrechter tijdens Go Ahead Eagles - FC Twente. De 34-jarige leidsman zal om 14:30 fluiten voor de aftrap van de clash tussen de twee Overijsselse clubs.

In het duel tussen de twee ploegen uit het linkerrijtje zal de scheidsrechter van dienst geassisteerd worden door Martijn Beier en Murat Küçükerbir. In Deventer is de vierde man Marc Nagtegaal, in Zeist nemen Pol van Boekel en Carl Schaap plaats achter de monitoren.

Statistieken

Lindhout floot zestien keer eerder een wedstrijd van FC Twente. De meerderheid van deze duels werd door de Tukkers gewonnen (negen). Slechts drie keer werd er verloren en vier keer was er sprake van een puntendeling.

Op basis van de statistieken zullen de Eagles minder blij zijn met de aanstelling. Waar de Enschedeërs in wedstrijden met Lindhout als scheidsrechter vaak wonnen, lukte Go Ahead dit slechts drie keer. Toch werkte de club al veertien wedstrijden af onder leiding van de man die komende zondag Go Ahead Eagles - FC Twente zal fluiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties