FC Twente Nieuws

BREAKING: Paul van der Kraan terug bij FC Twente

BREAKING: Paul van der Kraan terug bij FC Twente

FC Twente heeft met Paul van der Kraan de tijdelijke opvolger gevonden van de onlangs ontslagen Jan-Willem Brüggenwirth. Hiermee wordt Van der Kraan voor de tweede keer de algemeen directeur van FC Twente.

Tijmen van Wissing laat weten dat Van der Kraan gaat tekenen tot komende zomer. In de tussentijd kan FC Twente op zoek naar een definitieve opvolger van Brüggenwirth. Eén van de namen die wordt genoemd is Nicojan Hoogma die komende zomer stopt bij de KNVB. Hij liet onlangs weten open te staan voor een gesprek met FC Twente.

Paul van der Kraan werd in april 2019 voor het eerst aangesteld als de algemeen directeur van FC Twente. Hiermee was hij de opvolger van Erik Velderman die besloot in augustus 2018 te stoppen. Hij werd destijds tijdelijk opgevolgd door interim-directeur Edward van der Veen.

Bij zijn aanstelling in 2019 zei Van der Kraan: "FC Twente heeft afgelopen jaren flink wat tegenslagen te verwerken gekregen, maar dit jaar hebben de supporters en sponsors laten zien dat dit altijd nog een grote club in Nederland is. Die hartverwarmende steun is uniek en geeft aan wat voor club FC Twente is."

"Op sportief en financieel vlak zijn er grote uitdagingen, mooi om daarmee aan de slag te gaan. Die klus moeten we met zijn allen klaren. Ik wil mij binnenkort in Twente vestigen en zal op korte termijn nader kennis maken met de medewerkers, supporters, sponsors en andere stakeholders van de club."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties