Eerste elftal

Video blunderende Drommel: "Ik voel me heel kut"

Video blunderende Drommel: "Ik voel me heel kut"

Joël Drommel heeft een dramatische week achter de rug bij zijn nieuwe club PSV. Nadat Drommel er afgelopen woensdag tegen Go Ahead Eagles al niet lekker uitzag bij de enige tegentreffer, ging hij zaterdag compleet in de fout tegen Willem II.

De goalie kon een matig schot van Ché Nunnely niet verwerken en bezorgde de Tilburgers zo de overwinning. Het was de enige poging die de sluitpost in de hele wedstrijd te verwerken kreeg. "Dat zijn wel de moeilijkste wedstrijden voor een keeper", geeft de sluitpost toe voor de camera van ESPN.

Zo is het extra pijnlijk dat die ene bal nou net niet gekeerd werd. "Ik krijg bijna niks te doen, maar ik krijg één bal en dan moet je er staan. Je weet dat je bij een topclub in Nederland minder te doen krijgt. Dan moet je er staan op het moment dat dat moet en dat gebeurt niet. Het is gewoon een hele grote fout en daardoor verliezen we hem."

De 24-jarige Bussumer hoopt dat hij de flater die Willem II naar de tweede plek in de eredivisie heeft geholpen snel vergeet. "Het is heel pijnlijk, ik voel me heel kut. Laten we dit snel vergeten", besluit de goalie. De blunder is na 40 seconden te zien in de onderstaande video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties