FC Twente Nieuws

Feiten en cijfers voorafgaand aan sc Heerenveen - FC Twente

Feiten en cijfers voorafgaand aan sc Heerenveen - FC Twente

Zondagmiddag staat het treffen tussen sc Heerenveen en FC Twente op het programma. In Friesland zal er om 14:30 afgetrapt worden. Beide ploegen staan er na zes speelrondes goed voor en hopen elkaar het vuur aan de schenen te leggen.

Afgelopen seizoen lukte dat namelijk totaal niet. In de 180 minuten die de Tukkers en de Friezen afgelopen seizoen tegen elkaar speelde, werd er geen enkele keer gescoord. Het lag tot twee keer toe dichtbij elkaar en dat is gezien de resultaten uit het verleden niet gek.

Onderling resultaat

FC Twente won namelijk 12 van de 33 gespeelde wedstrijden in Friesland, terwijl sc Heerenveen 13 keer met de drie punten aan de haal ging. 8 keer eindigde het treffen tussen de twee clubs in een gelijkspel.

Op basis van de doelpunten die er gemiddeld vielen in het duel tussen de twee ploegen is het wel apart dat de twee wedstrijden van het vorige seizoen in 0-0 eindigde. Gemiddeld werd er namelijk 3,1 gescoord in de duels tussen de ploegen die komende zondag tegenover elkaar staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties