FC Twente Nieuws

DONE DEAL: Pleguezuelo zet handtekening onder nieuw contract

DONE DEAL: Pleguezuelo zet handtekening onder nieuw contract

De kogel is eindelijk door de kerk. Julio Pleguezuelo heeft besloten om zijn aflopende contract te verlengen. De Spanjaard heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis tot medio2022. Daarnaast heet de club een eenzijdige optie om het contract te verlengen tot 2023.

"Ik voel me thuis bij FC Twente en ik ben blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft", vertelt Julio Pleguezuelo op de clubwebsite van FC Twente. "Ik werk hard om na mijn knieblessure terug te komen en kijk er naar uit om weer met de ploeg op het veld te staan."

[google]

Streuer: "De blessure die Julio begin dit jaar opliep was een flinke teleurstelling voor hem en het team. Julio is op de weg terug en we wilden hem graag voor FC Twente behouden. Hij is een speler met een goede mentaliteit en zeer betrokken bij de club. We hebben er vertrouwen in dat hij na zijn blessure sterk terugkeert om van waarde te zijn voor de ploeg."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties