FC Twente Nieuws

'Van Leeuwen mengt zich in de strijd om City-spits Ugalde'

'Van Leeuwen mengt zich in de strijd om City-spits Ugalde'

FC Twente hoopt Manfred Ugalde te strikken als één van de twee nieuwe spitsen voor het nieuwe seizoen. Clubtopscorer Danilo keert terug naar Ajax en Jeremejeff besloot FC Twente afgelopen winter al te verlaten.

De 19-jarige Ugalde tekende afgelopen zomer bij de City Football Group en werd vervolgens gestald bij SK Lommel dat vorig jaar ook werd overgenomen door de City Football Group. Omdat Lommel SK naast promotie greep naar het hoogste Belgische niveau is men op zoek naar een nieuwe geschikte club voor de Costa Ricaan.

Jan Streuer is positief als het gaat om de afronding van de transfer. "Het is pas klaar als de handtekeningen zijn gezet, maar het ziet er goed uit. Zo gauw alles rond is, kunnen we het papierwerk in gang zetten", aldus de technisch directeur recentelijk in gesprek met de TC Tubantia.

Volgens ESPN Costa Rica is FC Twente echter niet de enige gegadigde. Ook het NEC van Ted van Leeuwen zou de spits op de radar hebben. Ook zou er nog een derde Nederlandse club hebben geïnformeerd naar de aanvaller.

[google]

Dat Van Leeuwen zich zou mengen namens NEC is niet echt verrassend. Hij was degene die in zijn eerste termijn bij FC Twente de banden met Manchester City aanhaalde en Celina, Yeboah en Unal naar Enschede haalde. Unal werd in het seizoen 2016-2017 met 18 doelpunten zelfs topscorer van FC Twente. Inmiddels staat hij onder contract bij het Spaanse Getafe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties