FC Twente Nieuws

Transferproat: FC Twente aast op jonge international Curaçao

Transferproat: FC Twente aast op jonge international Curaçao

In de zoektocht naar aanvallende versterkingen zou FC Twente onder andere uit zijn gekomen bij Jeremy Antonisse. De linksbuiten staan momenteel onder contract bij PSV. Antonisse is 19 jaar en heeft inmiddels één interland achter zijn naam staan voor het Curaçao van Guus Hiddink.

Antonisse speelt vanaf 2010 in de jeugdopleiding van PSV en maakte afgelopen seizoen zijn debuut in het eerste van de ploeg uit Eindhoven. Hij mocht één minuut meespelen in de met 2-0 gewonnen uitwedstrijd tegen FC Emmen.

Daarnaast speelde hij 24 wedstrijden met Jong PSV in de Keuken kampioen Divisie. De cijfers zijn niet direct indrukwekkend te noemen voor een aanvaller. Hij scoorde in deze wedstrijden één doelpunt en gaf ook één assist.

Volgens Curaçao Football News is FC Twente niet de enige club die interesse toont. Ook Benfica en Swansea zouden de aanvaller op de korrel hebben. Antonisse heeft nog een contract voor één seizoen bij PSV.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties