FC Twente Nieuws

Zerrouki verdubbelt aantal interlands en mag later aansluiten bij FC Twente

Zerrouki verdubbelt aantal interlands en mag later aansluiten bij FC Twente

Voor de spelers van FC Twente zit de vakantie er bijna weer op. Volgende week donderdag en vrijdag komen de spelers naar de club voor individuele testen, en zaterdag staat alweer de eerste training op het programma. Dan zullen ook de nieuwkomers Lars Unnerstall en Virgil Misidjan aanwezig zijn.

Een andere speler die nieuw is bij de selectie is Luca Everink. De verdediger trainde in het seizoen 2019-2020 ook al eens mee, maar blessures gooiden daarna roet in het eten van de jongeling van de FC Twente/Heracles Academie.

Een speler die volgende week nog niet aan zal sluiten bij de groep is Ramiz Zerrouki. De middenvelder verblijft momenteel in Algerije dat vier oefenwedstrijden had ingepland. Zerrouki speelde twee van de vier in de basis en heeft inmiddels alweer vier interlands achter zijn naam staan.

[google]

Op de diverse social media is ook te zien dat sommige spelers zelf al zijn begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022. Eén van hen is Kik Pierie. Spelers die nog herstellende zijn van een zware blessure zijn Julio Pleguezuelo en Vaclav Cerny. FC Twente wil beide spelers graag behouden, maar er is nog geen akkoord voor het komend seizoen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties