FC Twente Nieuws

'Huntelaar niet naar FC Twente, spits stopt met voetballen'

'Huntelaar niet naar FC Twente, spits stopt met voetballen'

De kans is zeer klein dat Klaas-Jan Huntelaar komend seizoen te bewonderen is in het shirt van FC Twente of een andere ploeg. NEC-geldschieter Marcel Boekhoorn laat vandaag weten dat hij signalen heeft ontvangen dat de 37-jarige spits gaat stoppen met voetballen.

In hetzelfde gesprek ontkent Boekhoorn dat hij gesprekken zou hebben gevoerd met Huntelaar. Echter is dat ook niet zijn taak als geldschieter, maar de taak van technisch directeur Ted van Leeuwen.

"Dat ik met hem een gesprek zou hebben gehad, zijn echt Story-verhalen", aldus Boekhoorn in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik heb niet met hem gesproken. Ik hoop natuurlijk altijd dat hij bij ons komt spelen, maar ik heb begrepen dat hij waarschijnlijk nu echt gaat stoppen met voetballen."

[google]

Een dag geleden kwam het nieuws naar buiten dat NEC inmiddels twee gesprekken zou hebben gevoerd met de spits wiens contract bij het gedegradeerde Schalke '04 niet werd verlengd. Van Leeuwen wilde dit niet bevestigen, maar ontkende het ook niet. Huntelaar en Van Leeuwen werkten in een ver verleden als eens samen bij het inmiddels opgedoekte AGOVV.

FC Twente en NEC waren niet de enige clubs die interesse hebben getoond in de clubloze aanvaller. Ook De Graafschap en sc Heerenveen wilden de aanvaller terughalen, maar de moeite lijkt nu tevergeefs te zijn geweest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties