FC Twente Nieuws

Brama: "Als je naar het hele seizoen kijkt, mag je blij zijn dat je veilig bent"

Brama: "Als je naar het hele seizoen kijkt, mag je blij zijn dat je veilig bent"

FC Twente is er op Hemelvaartsdag niet in geslaagd om te winnen van RKC. De Tukkers kwamen in Waalwijk nog wel op voorsprong, maar gaven deze in vijf minuten compleet uit handen. Zo eindigde RKC - FC Twente voor Brama en zijn ploeg in mineur. Het werd namelijk 2-1 voor de ploeg uit Waalwijk.

Vlak na de 1-0 kreeg FC Twente dus direct een tegengoal te verwerken, dit veranderde voor Brama echter nog niet zoveel. "Ik dacht: gewoon doorgaan, ik vond ons namelijk beter en in controle. De eerste helft was wel wat slordig waardoor je een aantal counters weggaf, maar dat waren geen hele grote kansen. Ik denk dat wij de grootste kansen hebben gehad", vertelt de aanvoerder voor de camera van ESPN.

Ondanks dat Brama dacht aan doorgaan, viel na de 1-1 ook meteen de tweede goal voor de Waalwijkers. "De tweede helft ben je in principe ook beter, maar als je zo de goals weggeeft dan maak je geen aanspraak op een overwinning." Een overwinning is volgens Brama niet het enige waar zijn ploeg geen aanspraak op maakt. "Na de winter spelen we gewoon niet goed genoeg om aanspraak te maken op de play-offs. Vandaag is daar weer een voorbeeld van", zegt hij.

Het seizoen gaat uit als een nachtkaars, is dat een flinke domper? "Wel als je dat in januari had gezien. Als je dan naar de ranglijst kijkt en je eindigt met dit aantal punten, dan is dat wel een domper. Als je uitzoomt en als je naar het hele seizoen kijkt, mag je blij zijn dat je veilig bent. Na de eerste helft zat er vandaag echter veel meer in op bepaalde momenten", besluit Brama.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties