FC Twente Nieuws

Jans en zijn ploeg zijn nog niet klaar: "Wij snakken naar een zege"

Jans en zijn ploeg zijn nog niet klaar: "Wij snakken naar een zege"

FC Twente neemt het donderdagmiddag 14:30 op tegen degradatiekandidaat RKC. De Tukkers speelde na een reeks van verliespartijen afgelopen weekend gelijk tegen Heracles. Hierdoor maakt de ploeg van Ron Jans nog een kleine kans op de Europese play-offs.

Die kans is echter zo klein, dat het seizoen er normaal gesproken op zit voor FC Twente. "Maar we geven niks weg", begint Jans in de TC Tubantia. "Zoals het onze eigen schuld is dat we waarschijnlijk de play-offs niet halen, zo moeten de clubs onderin ook hun eigen problemen oplossen. Wij hebben nu al tien duels op rij niet gewonnen. Wij snakken naar een zege."

Komende zondag is ADO Den Haag de tegenstander. Zo speelt FC Twente zowel donderdag als zondag nog een belangrijke rol in het verloop van de degradatiestrijd. Jans benadrukt nogmaals dat de ploeg heel graag wil winnen en op deze manier hoopt nog een paar plekken te stijgen. "We moeten knokken voor elke plek op de ranglijst", vertelt de oefenmeester op de clubsite.

"We hebben nog twee wedstrijden te spelen en dat gevoel van winnen is zo lekker", vervolgt Jans. "Daar moeten we weer naar op zoek gaan. Daar hebben we nog twee kansen voor en het liefst pak je ze allebei. We willen winnen en hopelijk laten we dat op het veld zien", besluit de trainer van de Tukkers.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties