FC Twente Nieuws

Drommel rekent niet op EK: "Ik zat er de vorige keer al niet bij"

Drommel rekent niet op EK: "Ik zat er de vorige keer al niet bij"

Komende vrijdag maakt bondscoach Frank de Boer de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend. Joël Drommel wist de definitieve selectie de vorige interlandperiode niet te halen en verwacht dat hij dat ook vrijdag niet zal doen.

De doelman ziet het nog wel gebeuren dat hij de voorselectie haalt. "Misschien dat ik nog wel op die lijst sta", vertelt Drommel aan Ten Voorde van de TC Tubantia. "Maar als je reëel kijkt: ik zat er de vorige keer al niet bij en we hebben in Nederland een paar heel goede keepers."

Met 'een paar heel goede keepers' zal Drommel doelen op namen als Stekelenburg, Krul en Cillessen. De twee laatstgenoemde lijken onomstreden, ook Stekelenburg lijkt mee te gaan naar het eindtoernooi. Daarnaast kan de sluitpost rekenen op de concurrentie van Bijlow, Pasveer en Bizot.

Aangezien Drommel pas 24 jaar is, zal dit EK niet het laatste toernooi zijn waar de keeper kans op deelname maakt. "Als het niet lukt, dan ga ik vol voor het volgende grote toernooi", zegt de doelman die deze zomer naar PSV zal gaan. "Bij een topclub ben je toch wat meer in de picture", besluit hij.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties