FC Twente Nieuws

Schoonfamilie Brama voert de druk op: "Dat is alleen maar mooi”

Schoonfamilie Brama voert de druk op: "Dat is alleen maar mooi”

FC Twente heeft op papier nog een kans om de laatste ticket te bemachtigen voor deelname aan de Europese playoffs. De Tukkers moeten dan alles winnen en de concurrentie flink punten laten liggen. Donderdag wacht het treffen met RKC Waalwijk. Eén van de ploegen die vecht tegen degradatie.

"Wij hebben nog een kansje op de playoffs, maar als je reëel bent is die kans niet zo groot. Maar door die strijd onderin voel je bij deze wedstrijden wel een extra prikkel, er staat echt wat op het spel”, zo vertelt Brama in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia.

"Ik heb dat met PEC Zwolle ook meegemaakt toen PSV op de slotdag tegen ons kampioen kon worden. Je speelt dan ergens voor en je voelt de spanning op het veld. ADO zal zondag met de messen tussen de tanden tegenover ons staan. Dat is alleen maar mooi.”

RKC Waalwijk weet dat als het donderdag wint van FC Twente, ze zich veilig hebben gespeeld voor nog een seizoen eredivisie. FC Emmen is één van de andere ploegen die strijdt tegen degradatie. De schoonfamilie van Brama komt uit Emmen en hoopt dus om twee redenen op een overwinning van FC Twente. "Ik voel de druk vanuit Emmen", zo besluit de aanvoerder.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties