FC Twente Nieuws

LET OP! RKC - FC Twente alleen LIVE te zien via ESPN Watch

LET OP! RKC - FC Twente alleen LIVE te zien via ESPN Watch

Donderdagavond staat de voorlaatste speelronde van het eredivisieseizoen 2020-2021 op het programma. De kampioen en de bekerwinnaar zijn al bekend, maar zowel onderin als net onder de top moeten de beslissingen nog vallen.

FC Twente strijdt nog met Sparta, Fortuna Sittard en sc Heerenveen om de laatste ticket voor de Europese playoffs. Onderin zijn er nog vijf ploegen die direct kunnen degraderen; ADO Den Haag, VVV Venlo, FC Emmen, Willem II en RKC Waalwijk. De enige ploeg die nergens meer om speelt is PEC Zwolle die tussen beide groepen zweeft.

Om alle supporters tevreden te houden heeft ESPN besloten om alle wedstrijden van de laatste twee speelrondes live uit te zenden. Alle negen wedstrijden kunnen dus live worden bekeken, maar niet allemaal via de vaste kanalen op televisie.

Donderdag worden alle ESPN kanalen open gesteld, maar dan nog blijven er vier wedstrijden over waarvoor geen plek is. Deze vier zullen online worden uitgezonden op ESPN-watch. RKC - FC Twente is één van deze wedstrijden. Supporters die de wedstrijd willen zien moeten dus gebruik maken van het online platform van ESPN.

[google]

ESPN watch koppelen

Om gebruik te maken van ESPN watch dien je je account bij bijvoorbeeld T-mobile, Ziggo of KPN te koppelen aan je ESPN abonnement. Hoe dat in z'n werk gaat zie je in de onderstaande video.



Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties