FC Twente Nieuws

Danilo kan Van Halst niet overtuigen: "Hij heeft het niet bewezen"

Danilo kan Van Halst niet overtuigen: "Hij heeft het niet bewezen"

Aan het einde van het seizoen komt er een einde aan de samenwerking tussen FC Twente en Danilo Pereira da Silva. De Braziliaanse spits gaf eerder deze week aan terug te keren naar Ajax en komend seizoen niet terug te keren in het shirt van FC Twente.

Bij Ajax hoopt Danilo op een kans bij de eerste selectie, maar volgens Van Halst wordt dat lastig. Hij is van mening dat Danilo te weinig heeft laten zien bij FC Twente. Dit ondanks zijn 15 doelpunten.

"Hij heeft het niet bewezen. Misschien dat hij het in de voorbereiding mag proberen en hij daar als een gek verrast, maar dan moet hij écht iedereen verrassen", zo laat Van Halst weten bij Paniekvoetbal.

"Het lukt hem niet om bij FC Twente, dat al vijftien wedstrijden niet gewonnen heeft, de boel om te draaien. Dat is niet erg, maar Ajax wil de Europese top aanvallen en dan denk ik niet dat hij daar een plekje bij gaat krijgen."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties