FC Twente Nieuws

De opstellingen van beide ploegen voor de Twentse derby!

De opstellingen van beide ploegen voor de Twentse derby!

Zaterdagmiddag 16:30 nemen FC Twente en Heracles het voor de tweede keer dit eredivisieseizoen tegen elkaar op. In Almelo was er eerder dit jaar sprake van een puntendeling, beide ploegen kwamen twee keer tot scoren. Anno nu staat er meer op het spel dan destijds het geval was. Beide ploegen vechten namelijk voor een play-off plek.

De Tukkers vechten vandaag voor hun laatste kans op Europees voetbal. Na een dramatische start van het jaar 2021 is de ploeg van Ron Jans afgegleden naar plaats 12 op de ranglijst. Afgelopen week bereikte de selectie een dieptepunt: er werd kansloos met 3-0 verloren van Fortuna Sittard.

Ten opzichte van die wedstrijd heeft Jans dan ook keihard ingegrepen. De oefenmeester heeft Narsingh, Menig, Roemeratoe en Dumic namelijk gepasseerd. Deze vier spelers worden vervangen door Brama, Ilic, Oosterwolde en Van Leeuwen.

Heracles Almelo kende een betere voorbereiding op de derby. De ploeg van Wormuth wist afgelopen speelronde namelijk met 4-0 te winnen van VVV. De Duitse oefenmeester ziet daarom ook geen reden om iets te wijzigen. De Almeloërs starten met dezelfde elf spelers als vorige week. De volledige opstelling van beide ploegen volgen onderaan het bericht.

[google]

De opstellingen

Opstelling FC Twente: Drommel, Markelo, Ebuehi, Oosterwolde, Smal, Zerrouki, Brama, Bosch, Ilic, Van Leeuwen, Danilo.

Opstelling Heracles Almelo: Blaswich, Fadiga, Pröpper, Knoester, Quagliata, Schoofs, De la Torre, Vloet, Lunding, Bakis, Burgzorg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties