FC Twente Nieuws

Streuer pareert kritiek Derksen en krijgt steun van zaakwaarnemer Drommel

Streuer pareert kritiek Derksen en krijgt steun van zaakwaarnemer Drommel

Johan Derksen en René van der Gijp haalden tijdens de uitzending van Veronica Inside hard uit naar Jan Streuer. Beide heren waren het niet eens met de werkwijze van de technisch directeur van FC Twente inzake de transfer van Joël Drommel naar PSV.

Volgens Derksen en Van der Gijp zou Streuer de druk op hebben gevoerd bij Drommel om af te zien van de clausule in zijn contract waarin staat dat de keeper recht heeft op tien procent van de transfersom. Volgens Streuer ontkent dit vandaag.

„Ik hoorde zelfs de term asociaal langskomen, maar die kritiek is volkomen onterecht", zo vertelt Streuer in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia.

"Wij hebben geen enkele druk op Joël uitgeoefend. Misschien hadden die mensen beter eerst even kunnen informeren hoe het echt zit, in plaats van zomaar wat te roepen. Als een speler iets in zijn contract heeft staan, dan moet je dat als club nakomen, dat vind ik ook. Maar in dit geval was het wel iets anders. Het kamp Joël Drommel is met deze oplossing naar ons toe gekomen en niet andersom."

[google]

Streuer wordt in zijn verhaal gesteund door Beukema, de zaakwaarnemer van Drommel. "Ik snap de eerste primaire reacties, maar die mensen weten niet hoe deze deal uiteindelijk tot stand is gekomen. Het is heel simpel: FC Twente heeft water bij de wijn gedaan, PSV ook en Joël heeft meegedacht."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties