FC Twente Nieuws

Ekkelenkamp opnieuw gelinkt aan FC Twente: "Mag nu wel weg bij Ajax"

Ekkelenkamp opnieuw gelinkt aan FC Twente: "Mag nu wel weg bij Ajax"

Eén van de namen die afgelopen zomer veelvuldig werd gelinkt aan FC Twente is die van Jurgen Ekkelenkamp. Jan Streuer probeerde de aanvallende middenvelder tot op de laatste dag van de transferwindow naar Enschede te halen, maar zonder succes.

Inmiddels loopt het huidige seizoen richting het einde en zal Streuer opnieuw op zoek gaan naar een geschikte nummer tien. De kans dat hij opnieuw aanklopt bij Ajax voor Ekkelenkamp is volgens Leon ten Voorde groot.

"FC Twente zoekt een aanvallende creatieve middenvelder. Een naam die dan meteen bij iedereen naar boven komt, is Jurgen Ekkelenkamp", zo vertelt de clubwatcher tijdens De Ballen Verstand.

Hij denkt dat de kans vrij groot is dat Ajax hem nu wel wil laten gaan. "Vorig seizoen wilde Ajax hem per se houden en ik denk dat hij nu wel weg mag bij Ajax, want hij krijgt bijna geen speeltijd. De vraag is of hij wil en Ajax hem naar FC Twente of andere clubs laat gaan."

[google]

Ook voor de 21-jarige Ekkelenkamp lijkt het beter om komend seizoen (tijdelijk) te vertrekken uit Amsterdam. Hij hoopte dit seizoen op veel speeltijd, maar mocht tot dusver slechts 448 minuten spelen in de eredivisie verdeeld over 12 wedstrijden. Hierin was hij drie keer trefzeker en gaf hij één assist.


[totalpoll id="168225"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties