FC Twente Nieuws

Confrontatie supporters Heracles en FC Twente was heftig en te verwachten

Confrontatie supporters Heracles en FC Twente was heftig en te verwachten

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Heracles en FC Twente was er een confrontatie tussen supporters van beide clubs. Zowel de supporters van Heracles als die van FC Twente waren in Almelo om de ploeg een hart onder de riem te steken.

Dit ging gepaard met een flinke dosis vuurwerk en het leverde schitterende beelden op. Echter ging het daarna mis. De supportersgroepen zochten elkaar op en gingen met elkaar op de vuist.

Volgens politiewoordvoerder Chantal Westerhoff liep het behoorlijk uit de hand, maar zijn er uiteindelijk geen aanhoudingen verricht. Dit laat ze weten in gesprek met de Tubantia.

Een bestuurslid van Hart voor Heracles is niet verrast dat het tot een confrontatie kwam. "Supporters mogen niet bij de wedstrijd zijn, het was te verwachten dat ze elkaar opzoeken. Dat hoort bij zo'n derby. Dan is de kans groot dat de vlam in de pan slaat. Het is een vervelend incident", zo vertelt hij in de TC Tubantia.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties