FC Twente Nieuws

Gözübüyük fluit FC Twente - Willem II, en dat lijkt gunstig voor de Tukkers

Gözübüyük fluit FC Twente - Willem II, en dat lijkt gunstig voor de Tukkers

Aankomende zaterdag staat voor FC Twente de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Willem II op het programma. De wedstrijd zal om 18:45 uur af worden getrapt en de Tukkers hopen eindelijk weer op een thuisoverwinning. De laatste keer dat dit gebeurde is al vier maanden geleden.

De KNVB heeft besloten om Serdar Gözübüyük aan te stellen als de scheidsrechter voor dit duel. Van Zuilen en Balder fungeren als assistent-scheidsrechters en Hensgens als de vierde official. Teuben is de VAR en Van de Ven de AVAR.

Ondanks dat de naam Gözübüyük flink wat weerstand oproept bij de gemiddelde FC Twente-supporter, scoort FC Twente dit seizoen goed onder zijn leiding. De leidsman floot twee wedstrijden en in beide gevallen gingen de drie punten naar FC Twente.

Hij was de scheidsrechter die floot tijdens de laatste thuisoverwinning op 31 oktober toen met 5-1 werd gewonnen van PEC Zwolle. De tweede wedstrijd was de 2-1 uitoverwinning op VVV Venlo. In totaal floot Gözübüyük FC Twente in de eredivisie al 25 keer. FC Twente won hiervan 10 wedstrijden, verloor er 8 en speelde 7 keer gelijk.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties