Nieuws

Danilo boos na onbevredigende 2-2 tegen Heracles Almelo

Danilo boos na onbevredigende 2-2 tegen Heracles Almelo

Danilo Pereira da Silva scoorde in de Twentse derby eindelijk weer eens een veldgoal namens FC Twente. De Braziliaan was een week geleden nog trefzeker vanaf de penaltystip, maar het was al meer dan twee maanden geleden dat hij een échte veldgoal maakte.

Het was direct ook een fraaie treffer waarbij hij Heracles-doelman Blaswich kansloos liet. De 2-2 leidde helaas niet tot meer en daar is Danilo niet blij mee. Sterker nog, in gesprek met Wagenaar van de TC Tubantia laat hij zelfs weten boos te zijn.

"Ik ben niet verdrietig over de uitslag, eerder boos. Het was een pittige wedstrijd, hard tegen hard. Zij vallen ons aan, wij vallen hun aan. Het was een strijd, met mooie doelpunten. Die wil je winnen."

Ondanks het gelijkspel is het toch een goede speelronde geweest voor FC Twente. Concurrenten FC Utrecht en sc Heerenveen verloren beide verrassend tegen respectievelijk FC Emmen en PEC Zwolle. FC Twente blijft hierdoor zevende op de ranglijst met 35 punten uit 24 wedstrijden.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties