FC Twente Nieuws

Hulde! Supporters krijgen seizoenkaart 20/21 alsnog thuisgestuurd

Hulde! Supporters krijgen seizoenkaart 20/21 alsnog thuisgestuurd

Het huidige seizoen werd nog positief gestart met 8.000 supporters tijdens de eerste twee thuiswedstrijden. Helaas sloeg het coronavirus opnieuw om zich heen en werd besloten om de stadions te sluiten.

Inmiddels zijn we vijf maanden verder het streven om in de tweede helft van het seizoen weer met volle stadions te spelen is definitief van de baan. Sterker nog, OMT-lid Andreas Vos verwacht dat er pas in januari 2022 gekeken kan worden om weer te gaan spelen voor volle stadions.

Toch sprak hij vlak daarna uit dat er wel een kans bestaat dat er dit seizoen nog supporters toe worden gelaten in de stadions. Niet vol, maar net als in het begin van het seizoen met 8.000 supporters behoort misschien toch nog tot de mogelijkheden.

Door de onzekerheid besloot FC Twente in eerste instantie om geen nieuwe seizoenkaarten uit te geven. Een deel van de supporters verzocht de club dit alsnog te doen omdat veel supporters de seizoenkaarten verzamelen. Daarnaast hebben we te maken met een uitzonderlijke situatie wat het ook voor niet verzamelaars interessant maakt om deze kaart in bezit te krijgen.

[google]

De supporters kunnen hun seizoenkaart snel in de bus verwachten. "Volgende week sturen we ook alle seizoenkaarthouders hun seizoenkaart. Helaas heeft niemand er dit seizoen gebruik van kunnen maken, maar de kaart staat toch symbool voor clubliefde en het vertrouwen in de club", aldus algemeen directeur Paul van der Kraan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties