FC Twente Nieuws

Van der Kraan verrast door supporters: "Een hele mooie actie"

Van der Kraan verrast door supporters: "Een hele mooie actie"

Het coronavirus kwam voor iedere eredivisieclub als een harde klap, ook voor FC Twente. De club begon langzamerhand uit de schulden te kruipen tot het vanwege de coronacrisis nog eens extra moest gaan bezuinigen.

Toch wil algemeen-directeur Paul van der Kraan financieel perspectief bieden. "We zijn in overleg met de ministeries van Economische Zaken en VWS om te kijken op welke wijze de overheid betaald voetbalclubs en in bijzonder FC Twente financieel kan ondersteunen", vertelt Van der Kraan op de clubsite.

De spelers hebben hun bonussen moeten inleveren, daarnaast is het spelersbudget drastisch verlaagd. "Daarnaast heeft de spelersgroep vorig seizoen afgezien van alle bonussen en is voor dit seizoen het spelersbudget teruggeschroefd van 7.2 miljoen euro naar 5.5 miljoen euro. Bovendien is door de reorganisatie in de zomer van 2020 nog eens 1 miljoen bespaard op personeelskosten."

Daarnaast wil de algemeen-directeur 'Twente, verenigt' bedanken. "Woensdag werden we blij verrast door het initiatief van ‘Twente, verenigt!’ en alle supportersverenigingen. Zij hebben de supporters, die hebben aangegeven tegemoetkoming te willen voor de dit seizoen gemiste wedstrijden, gevraagd hun keuze te heroverwegen. Een hele mooie actie, waar je als club wel een beetje stil van wordt", besluit Van der Kraan.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties