FC Twente Nieuws

Promes naar Spartak, FC Twente profiteert en krijgt enkele tonnen

Promes naar Spartak, FC Twente profiteert en krijgt enkele tonnen

Quincy Promes vertrekt definitief van Ajax naar Spartak Moskou. Hiermee keert hij terug bij de club waar hij tussen 2014 en 2018 ook al onder contract stond. Zijn hoogtepunt was hier het behalen van het landskampioenschap.

In tegenstelling tot de eerdere berichten wordt Promes niet eerst verhuurd, maar maakt hij definitief de overstap naar Spartak Moskou. Volgens ESPN ligt er een contract klaar voor drieënhalve seizoen.

Omdat de aanvaller in het verleden ook actief was in de jeugdacademie van FC Twente kunnen ook de Tukkers een mooi bedrag tegemoet zien. Het zou gaan om een bedrag van circa 200.000 euro.

Ajax heeft al geanticipeerd op het vertrek van Promes door Oussama Idrissi te huren van FC Sevilla. De aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van de Spanjaarden die vijf maanden geleden nog 12 miljoen euro betaalden voor de linksbuiten van AZ. Als de samenwerking bevalt dan kan Ajax Idrissi komende zomer definitief overnemen. Voor welk bedrag is nog niet bekend gemaakt.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties