FC Twente Nieuws

Twijfels over verlengen contract Pleguezuelo, optie Menig wordt gelicht

Twijfels over verlengen contract Pleguezuelo, optie Menig wordt gelicht

Komende zomer lopen naast de huurlingen ook een aantal eigen spelers uit hun contract. Wout Brama, Joël Drommel, Ennio van der Gouw, Lindon Selahi, Julio Pleguezuelo en Queensy Menig zijn allemaal in het bezit van een aflopend contract.

Vier spelers hebben een optie in hun contract. Dit houdt in dat FC Twente deze contracten met een jaar kan verlengen. Het gaat om Drommel, Selahi, Pleguezuelo en Menig. Mocht FC Twente er met Drommel niet uitkomen over een nieuw contract, en daar heeft het alle schijn van, dan zal de optie worden gelicht. Alleen dan kan de club komende zomer een transfersom vragen voor de goalie.

Een speler die zich geen zorgen hoeven te maken is Queensy Menig. De optie in zijn contract zal worden verlengd, zo laat Streuer weten in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia. "We zijn heel tevreden over hem. Queensy is een aantrekkelijke speler, als hij aan de bal komt, heb je altijd het gevoel dat er iets gaat gebeuren.”

Ook de optie in het contract van Pleguezuelo zou worden gelicht, maar zijn zware knieblessure heeft de situatie veranderd. De Spanjaard scheurde zijn achterste kruisband af waardoor hij waarschijnlijk pas in 2022 weer beschikbaar is.

[google]

"Die jongen zit buiten zijn schuld in een heel lastige situatie, want in juli komt er geen club voor hem. Wij hebben daarom ook afgesproken dat we met hem in gesprek gaan, zodat er een goede oplossing voor beide partijen komt. Dat verdient Julio. Hij is een uitstekende prof die het prima heeft gedaan.” Volgens Ten Voorde zal FC Twente hem proberen te behouden tegen andere voorwaarden.


[totalpoll id="166375"]

Ook zal het contract van Lindon Selahi worden verlengd, maar niet op sportieve gronden. Door de optie in zijn contract te lichten hoopt FC Twente nog wat geld over te houden aan de middenvelder die niet in het plaatje voorkomt van Ron Jans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties