FC Twente Nieuws

FC Twente gaat contract met verhuurde Selahi verlengen

FC Twente gaat contract met verhuurde Selahi verlengen

Afgelopen winterstop besloten FC Twente en Lindon Selahi dat het tijd was om elkaars wegen te scheiden. De Albaniër die vorig seizoen nog één van de basiskrachten was, werd door Jans gezien als de zesde middenvelder waardoor het beter was om te proberen ergens anders speelminuten te maken.

Willem II hapte toe en besloot Selahi tot de rest van het seizoen te huren met een optie tot koop. Omdat de middenvelder in het bezit is van een aflopend contract leek dit een vreemde optie, maar Streuer laat vandaag in de TC Tubantia weten waarom hij hiervoor heeft gekozen.

[google]

FC Twente heeft de optie om het contract met Selahi met één seizoen te verlengen en gaat dit ook doen. Hierdoor hoopt FC Twente nog wat geld over te houden aan het bijtertje dat bij toeval werd ontdekt door Ted van Leeuwen.

Afgelopen seizoen had FC Twente al geld kunnen maken van Selahi toen Fortuna Düsseldorf concreet werd voor de kleine middenvelder. Omdat het de club sportief niet voor de wind ging werd besloten om niet in te gaan op de avances van de Duitsers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties