FC Twente Nieuws

Domper voor Wout Brama, aanvoerder niet inzetbaar tegen VVV

Domper voor Wout Brama, aanvoerder niet inzetbaar tegen VVV

Aanstaande zondag wordt om 14:30 uur afgetrapt in de Grolsch Veste tussen FC Twente en VVV Venlo. Voor aanvang van speelronde 18 de nummers zeven en veertien van de eredivisie. Het verschil in punten is twaalf in het voordeel van de Tukkers.

Ron Jans moet het tegen de Venlonaren doen zonder drie basiskrachten: Oosterwolde, Ebuehi en Brama. Laatstgenoemde leek hersteld van een spierblessure, maar moet nu toch weer toekijken vanaf de tribune.

Het positieve nieuws is dat geen van de drie kampt met een zware blessure. “We hebben goede hoop dat Tyronne en Wout de week erna weer aan kunnen sluiten”, aldus hoofdtrainer Ron Jans in gesprek met FC Twente TV.

Wel kan de succestrainer beschikken over nieuwkomer Luciano Narsingh. De aanvaller sloot vandaag aan bij de Tukkers. “We wilden er graag een buitenspeler bij hebben en we denken dat we met Luciano een goede kandidaat hebben gevonden. Ik heb zelf met Luciano bij Heerenveen gewerkt. Een prettige jongen die ons, denk ik, enorm kan helpen, ook met zijn ervaring. Een teamspeler met snelheid en een goede voorzet.”

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties