FC Twente Nieuws

Narsingh blij met kans bij FC Twente: "Weet dat ik ervoor moet knokken"

Narsingh blij met kans bij FC Twente: "Weet dat ik ervoor moet knokken"

FC Twente heeft de transfer van Luciano Narsingh officieel afgerond. De rechtsbuiten doorliep de medische keuring zonder problemen en zal voor de rest van het seizoen worden gehuurd van Feyenoord. De 30-jarige aanvaller heeft zin in het nieuwe avontuur waarbij hij wordt herenigd met zijn oud-trainer bij sc Heerenveen Ron Jans.

"Voor mij is dit een heel mooie overstap, ik kijk er naar uit", zo laat hij weten op de clubwebsite. "Ik ken trainer Ron Jans nog van mijn tijd bij Heerenveen. De gesprekken die ik met hem heb gehad gaven me heel goed gevoel en vertrouwen. Ik wil hier de komende maanden met plezier voetballen. Ik weet dat ik ervoor moet knokken en mijn niveau moet halen.”

Jan Streuer: “Na de blessure van Vaclav Cerny wilden we onze voorhoede versterken, omdat we wat ‘dun’ in de aanvallers kwamen te zitten. De komst van Luciano was een buitenkans."

"Hij kent Ron Jans uit zijn tijd bij sc Heerenveen en wilde graag naar FC Twente komen. Luciano kan op de vleugels aan beide kanten uit de voeten, past bij de wijze waarop we spelen en brengt ook heel veel ervaring met zich mee. We zijn heel blij dat hij direct aansluit", besluit Streuer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties