FC Twente Nieuws

Ten Voorde hekelt negatieve reacties: "Geef iemand eerst een kans"

Ten Voorde hekelt negatieve reacties: "Geef iemand eerst een kans"

FC Twente zal in de loop van vandaag Luciano Narsingh presenteren als de de laatste transfer van het seizoen 2020-2021. De rechtsbuiten wordt gehuurd van Feyenoord en is de opvolger van de zwaar geblesseerd geraakte Vaclav Cerny. Toen de naam van Narsingh viel waren niet alles supporters even enthousiast. Niet fair aldus clubwatcher Leon ten Voorde.

"Vooropgesteld, Narsingh heeft bij Feyenoord niet veel laten zien en ook bij Swansea heeft hij niet veel laten zien. Maar ik verbaas me er wel over hoe negatief de mensen reageerden toen die jongen werd genoemd bij FC Twente. Ik zeg altijd; oordelen en veroordelen kan altijd nog. En dan staan wij niet achteraan in de polonaise om dat te gaan doen. Maar geef iemand eerst een kans."

Wagenaar: "Ik was afgelopen week bij Feyenoord - Heracles en toen zeiden een aantal verslaggevers: dan zal je zien dat hij het hier niet doet en bij FC Twente gaat hij de pannen van het dak spelen."

"Onder Ron Jans heeft hij het bij sc Heerenveen heel goed gedaan hè", vervolgt Ten Voorde. Onder Jans speelde Narsingh 58 eredivisiewedstrijden waarin hij 13 keer scoorde en maar liefst 31 assists leverde. "Ze hebben in Enschede dit seizoen meer spelers aan de praat gekregen dus laten we iemand eerst even de kans geven om goed te spelen en te falen."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties