Eerste elftal

Streuer is klaar op de transfermarkt: "Dit lijkt me voldoende zo"

Streuer is klaar op de transfermarkt: "Dit lijkt me voldoende zo"

FC Twente is de inkomende transfer van Luciano Narsingh momenteel aan het afronden. De speler ondergaat vandaag een medische keuring en zal daarna een huurcontract tekenen tot het einde van het seizoen. De club verwacht dat hij op tijd in kan worden geschreven en inzetbaar is tegen VVV.

Jan Streuer laat vandaag weten dat het oog al snel viel op Narsingh die bij Feyenoord verpieterde op de bank. "De kleinere clubs gaan nu geen spelers verhuren in de winterstop. De vraag is ook: maken zij ons meteen beter? Dus kom je al snel uit bij de topclubs, je kijkt naar de situatie van de spelers, de posities en dan is de keus snel gemaakt.”

Met het aantrekken van Narsingh is FC Twente klaar op de transfermarkt. "We zijn vier spelers kwijtgeraakt en hebben er twee voor terug. Dit lijkt me voldoende zo", vervolgt Streuer in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia.

"Je kunt straks altijd nog tegen blessures aanlopen, dat hebben wij ook wel gemerkt in de voorbije week, maar je kunt van te voren niet overal op inspelen. Sommige dingen overkomen je in een seizoen. Als bij Ajax Onana wegvalt, hebben ze ook een probleem."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties