FC Twente Nieuws

'Dervisoglu vertrekt op huurbasis naar Galatasaray'

'Dervisoglu vertrekt op huurbasis naar Galatasaray'

Halil Dervisoglu lijkt op weg te zijn naar Galatasaray. De club uit Istanbul lijkt hem te gaan huren, zo bevestigt het doorgaans goed geïnformeerde Instagram account @TransfersnieuwsNL aan TwenteInsite.

Dervisoglu werd de eerste helft van het seizoen verhuurd aan FC Twente. Bij de Tukkers groeide de buitenspeler echter niet uit tot een succes, het aanvalstrio Menig, Danilo, Cerny was namelijk ijzersterk. Voor Ron Jans was er dus geen reden om verandering te brengen in zijn aanvalslinie. Dit zorgde ervoor dat Dervisoglu het voornamelijk moest doen met invalbeurten.

De Turkse linksbuiten zorgde er ondanks dat toch voor dat de schijnwerpers op hem gericht werden. Bij Jong Turkije stal hij namelijk meermaals de show, waardoor heel Turkije belangstelling toonde voor de speler van Brentford FC. De Engelse club haalde hem in de winterstop terug vanuit Enschede.

Voor de clubs die belangstelling hadden was dit het moment om toe te slaan. Galatasaray lijkt het eerst te hebben toegehapt, naar het schijnt is de Turkse topclub akkoord met Dervisoglu. De Turkse linksbuiten lijkt na een mislukte periode bij FC Twente nu dus op huurbasis de overstap te maken naar Galatasaray.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties