FC Twente Nieuws

Hamdaoui doet FC Twente pijn: "Dan is het wel lekker, ook tegen je oude ploegje"

Hamdaoui doet FC Twente pijn: "Dan is het wel lekker, ook tegen je oude ploegje"

Mo Hamdaoui keerde dinsdag kort terug bij FC Twente, de ploeg waarmee hij in het seizoen 2018-2019 de eerste kampioen werd van de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller van De Graafschap deed niet aan cadeautjes en was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de openingstreffer van De Graafschap.

De overwinning werd veiliggesteld door in de eerste vijfenveertig minuten twee keer te scoren. "We scoren uit een soort van twee fouten van hun. Ik vond ons de eerste helft wel prima spelen. De tweede helft was eigenlijk alles wegpoetsen. Het was lastig. Je krijgt uiteindelijk een frommelgoal tegen en dat is zonde. Maar gelukkig hebben we stand gehouden en er op het laatst nog eentje bijgescoord."

Hamdaoui scoorde de 1-0 vanaf de rand van de zestien na slecht verdedigen van Pleguezuelo. "Dat was zeker een goede goal. Ze sloten niet heel snel aan, ik kreeg de bal tussen de linies en ik schiet hem prima in." En dan gewoon juichen. "Ja, voor zover je kan juichen. Er is geen publiek of iets dergelijks. Ik was gewoon blij met mijn goal want ik stond al wat wedstrijdjes droog. Dan is het wel lekker en ook tegen je oude ploegje."

Was het mooi om hier weer terug te zijn? "Jazeker, alleen jammer dat er geen publiek was. Qua selectie zijn er nog heel weinig spelers van toen. Dat is ook wel jammer. Het zou leuker zijn als er nog wat meer speler van dat seizoen waren. Maar al met al leuk om weer terug te zijn", besluit Hamdaoui in gesprek met FOX Sports.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties