FC Twente Nieuws

Jans vergelijkt debutant Staring met Sergio Busquets van FC Barcelona

Jans vergelijkt debutant Staring met Sergio Busquets van FC Barcelona

Ron Jans was na de wedstrijd niet te genieten. De trainer gaf vijf spelers de kans zich in de kijker te spelen, maar die deden er niets mee. Met name Selahi, Smal en de toch al bekritiseerde Lamprou vergaten zichzelf en de trainer te belonen voor deze kans.

"Ik denk dat we hier een heleboel van kunnen leren", aldus een ontevreden Ron Jans. "Het ging allemaal zo mooi hè? Complimenten, jongens bij vertegenwoordigende elftallen. Dan verlies je bij FC Utrecht, iets dat kan, maar dit kan eigenlijk helemaal niet."

Er was dinsdagavond één lichtpunt en dat was het debuut van Casper Staring. Hij moest invallen voor de geblesseerde Dumic en deed dat zeer naar behoren. Hij scoorde de aansluitingstreffer en zette inleidende aanval zelf op.

[google]

"Casper zijn motoriek is een beetje als Busquets, hij kan ook controlerend op het middenveld spelen." Een plak waar de jongeling zelf dan ook het liefst speelt. "Dat kan wel zo zijn, maar ik denk dat hij misschien wel beter is achterin."

"Hij heeft het goed gedaan. Het was geen mooie goal, maar hij nam wel het initiatief. Ik was in de eerste helft ook zo ontevreden over de opbouw van achteruit, het centrum achterin, terwijl daar juist het overtal lag en daar deden we helemaal niks mee. En bij de counter stonden we ook nog eens slecht."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties