FC Twente Nieuws

Brama zwaar teleurgesteld: ''Het was gewoon slappe hap''

Na een dramatische eerste helft van Twentse kant werden Brama, Cerny en Dervisoglu ingebracht om het tij te keren. De verse krachten konden echter niet voorkomen dat FC Twente dinsdagavond met 3-1 verloor en dus uitgeschakeld werd in de TOTO KNVB Beker. Brama blikt voor de camera van FOX Sports teleurgesteld terug op de wedstrijd tegen de Graafschap.

Brama was zacht gezegd ontevreden over, vooral, de eerste helft. ''Ik vond dat we de eerste helft slap speelde. Niet echt met overtuiging, weinig baltempo, we creëren niet veel en in de omschakeling was elke tweede bal voor de Graafschap''.

De captain laat weten dat er niet genoeg kansen uitgespeelde kansen werden gecreëerd waardoor het tij niet echt gekeerd kon worden. Ook is hij uiteraard zuur na de onverwachtse nederlaag, de tweede op rij. ''Ik vond die van afgelopen week wel anders dan deze. Daar hebben we echt wel als team gevochten en er alles aan gedaan om die punten mee naar huis te nemen. Nu vond ik het wel een ander verhaal, nu vond ik het gewoon niet goed genoeg. Het was gewoon een beetje slappe hap.''

Brama geeft vervolgens aan dat de intenties er wel waren, deze kwamen echter niet tot uiting. ''Je wil eigenlijk met heel veel energie spelen, druk vooruit, kansen creëren en op de helft van de tegenstander spelen. Dat zat er allemaal niet in." In de tweede helft ging dat mede door zijn eigen inbreng beter. Echter was dit niet genoeg voor een overwinning. ''De intentie was de tweede helft in ieder geval een stuk beter. Dan sta je wel 2-0 achter en loop je achter de feiten aan. Je probeert er alles aan te doen, maar het was niet genoeg. Dat komt door de eerste helft."