FC Twente Nieuws

Duidelijke taal Jans: ''Soms helpt een stok beter dan een aai''

Duidelijke taal Jans: ''Soms helpt een stok beter dan een aai''

Voor het FC Twente van Ron Jans eindigde dinsdagavond vroegtijdig het bekeravontuur. Jans is hier niet uiteraard niet tevreden over, dit laat hij eens te meer blijken tegenover de camera van FOX Sports. ''Het was er niet, zij waren hongeriger, gretiger en wij maken persoonlijke fouten. Ze komen op voorsprong, gaan er steeds meer in geloven en pas in de tweede helft hebben we gespeeld zoals wij eigenlijk moeten spelen''.

De trainer van de Tukkers laat weten teleurgesteld te zijn in zijn ploeg. ''Ik ben teleurgesteld. Niet alleen in de spelers die nu erin stonden, ik ben teleurgesteld in ons allemaal.'' Jans mistte de intensiteit in zijn ploeg, ook al werd geprobeerd de spelers optimaal klaar te stomen voor het treffen met de Graafschap.

''Normaal hebben wij zoveel energie en intensiteit en nu niet, niet aan de bal en verdedigend ook niet. Duels niet, tweede ballen niet, en dat kun je jezelf wel verwijten. We hebben geprobeerd er alles aan te doen om ze in de juiste mind-set te krijgen. Maar dat is ons en mij ook blijkbaar niet gelukt. Soms helpt een stok beter dan een aai, dat hebben we ook weer geleerd.''

Duidelijke taal Jans: ''Soms helpt een stok beter dan een aai''

Jans ziet de wedstrijd als een goed leermoment. ''We kunnen sowieso wel een heleboel leren, want het ging allemaal zo mooi. Complimenten, jongens in vertegenwoordigende elftallen en dan verlies je bij Utrecht dat kan. Maar dit kan eigenlijk helemaal niet en zeker niet de eerste helft.''

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties