FC Twente Nieuws

Topfitte Brama speelt het liefst twee wedstrijden per week

Topfitte Brama speelt het liefst twee wedstrijden per week

Om 18:45 uur zal in een lege Grolsch Veste af worden getrapt tussen FC Twente en De Graafschap. Het is voor het eerst in vierenhalf jaar dat beide ploegen elkaar weer treffen. De laatste keer was in de eredivisie op 15 april 2016. Toen speelde FC Twente in Doetinchem met 1-1 gelijk door een doelpunt van Cabral.

De wedstrijd tegen De Graafschap komt drie dagen na de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Brama heeft er geen enkele moeite mee dat de bekerwedstrijd zo snel weer volgt na de competitie.

"Wedstrijden spelen is sowieso het leukste dat er is dus voor mij mag dat altijd. Dan hoef je op dinsdag niet die zware training te doen." De dinsdagtraining schijnt nogal een heftige te zijn. "Onze dinsdagtrainingen zijn vrij pittig moet ik zeggen, dus misschien kan je wel beter een wedstrijd spelen", vervolgt een hard lachende Brama in gesprek met 1Twente. "Maar wij zijn voetballers en willen altijd voetballen. Ik speel liever wedstrijden dan dat ik train, voor mij mag het elke week wel."

Topfitte Brama speelt het liefst twee wedstrijden per week

Dan naar de tegenstander van vanavond. Heb je een beetje beeld van De Graafschap en de eerste divisie? "Sinds een jaar of drie zit ik aardig in de eerste divisie", grapt Brama. "De Graafschap hebben we al een aantal keren gezien en ik ken ook aardig wat spelers die daar spelen. Voor mij is het geen onbekende ploeg."

[google]

De Superboeren hebben een abonnement op het scoren van late doelpunten. Is hier extra rekening mee gehouden in aanloop naar het duel? "Nee, we moeten thuisgewoon winnen van De Graafschap. Ik wilde zeggen voor een volle Veste, maar dat helaas niet. Het is niet iets waar we extra alert op zijn. We moeten altijd alert zijn of het nu in de blessuretijd is of in de eerste minuut."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties