FC Twente Nieuws

Doelpuntenmachine Danilo sluit winterse terugkeer naar Ajax uit

Doelpuntenmachine Danilo sluit winterse terugkeer naar Ajax uit

De Braziliaanse spits Danilo is één van de grote smaakmakers bij FC Twente tot nu toe. De Ajax-huurling is al bij acht goals betrokken, hij maakte er zelf vijf en bereidde er drie voor. Hij heeft het prima naar zijn zin bij de Tukkers.

"Ik zie FC Twente niet als een stap achteruit", aldus Danilo in gesprek met de NOS. "Ik zie een veelbelovende toekomst voor me. Ik ben naar FC Twente gekomen om mooi voetbal te spelen, meer van mezelf te laten zien en mijn grootste kwaliteiten als voetballer te tonen."

De Braziliaan wil zich tonen voor het grote publiek. "Nog niet veel mensen zullen me kennen, maar nu ik hier bij Twente lekker kan voetballen, kan ik mijn potentieel laten zien en denk ik dat mensen me snel gaan leren kennen."

De spits wil zich ontwikkelen bij FC Twente en hoopt daarna te slagen bij Ajax. "Ik denk dat ik meer speeltijd zal krijgen. Dat is mijn droom. Ik wil graag Ajax vertegenwoordigen, meer wedstrijden spelen en debuteren in de Champions League. Daar droom ik ook van. Ik geloof dat ik in de toekomst die kans wel zal krijgen", zegt Danilo.

Danilo sluit een eventuele winterse terugkeer bij de Amsterdammers voorlopig uit. "We zijn een huurcontract van een jaar overeengekomen en dat moet ik nakomen", belooft de 21-jarige Braziliaan.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties