FC Twente Nieuws

Opgewekte Pierie keert terug op het trainingsveld van FC Twente

Opgewekte Pierie keert terug op het trainingsveld van FC Twente

Kik Pierie liet maandag zijn gezicht weer zien op het traingingscentrum in Hengelo. De 20-jarige verdediger traint weer mee met de groep nadat hij voor de tweede keer dit seizoen geblesseerd was geraakt.

Pierie wordt dit seizoen gehuurd van Ajax. Toen hij bij FC Twente aankwam raakte hij al snel geblesseerd, waardoor hij de hele voorbereiding en de eerste drie competitiewedstrijden moest missen. In de vierde competitiewedstrijd thuis tegen Emmen maakte de Ajax-huurling meteen zijn debuut in de basis, mede door het vertrek van Xandro Schenk.

Na zijn debuut brak de interlandperiode aan. In aanloop naar de vijfde competitiewedstrijd op bezoek bij Willem II raakte de centrale verdediger opnieuw geblesseerd. Hierdoor moest hij de wedstrijden tegen Willem II en FC Utrecht aan zich voorbij laten gaan. De Ajax-huurling werd in die wedstrijden vervangen door de Bosniër Dario Dumic. Nu traint Pierie weer mee met de groep en zit hij mogelijk weer in de selectie voor de bekerwedstrijd van dinsdagavond thuis tegen De Graafschap.

Dit bericht bekijken op Instagram

Back in training with the group ⚽️?

Een bericht gedeeld door Kik Pierie (@kpierie) op

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties