FC Twente Nieuws

Stage van Maria bij PEC Zwolle na één dag alweer beëindigd

Stage van Maria bij PEC Zwolle na één dag alweer beëindigd

De terugkeer van Michael Maria bij PSV is van korte duur. De linksback kondigde eerder deze week vol trots aan dat hij aan mocht sluiten bij het tweede elftal van zijn jeugdliefde, maar kiest nu voor een stage bij een andere eredivisionist.

Maria gaat vanaf maandag proberen een contract af te dwingen bij PEC Zwolle. De Zwollenaren hadden in eerste instantie Gijs Smal op het oog, maar de linksback maakte transfervrij de overstap naar FC Twente. Dit mede omdat hij bij FC Twente meer kans ziet op speelminuten.

Update 6 augustus 2020: De stage van Maria bij PEC Zwolle is al na één dag beëindigd. De linksback raakte geblesseerd en zal zich nu gaan richten op zijn herstel.

De linksback kwam in januari 2018 naar FC Twente. Hij werd destijds opgehaald door Gertjan Verbeek die daarvoor als succesvol met Maria samenwerkte bij Vfl Bochum. Een succes werd het uiteindelijk niet. In het seizoen 2018-2019 mocht Maria slechts zes keer zijn opwachting maken. Het seizoen erop in de Keuken Kampioen Divisie bleef het bij slechts negen wedstrijden waarvan zeven als invaller.

[google]

Nadat zijn aflopende contract bij FC Twente niet werd verlengd dook hij op in Amerika waar hij kort speelde voor Charlotte Independence. Medio 2019 verliet hij Amerika voor Australië waar hij aansloot bij het Adelaide United van Gertjan Verbeek. In verband met het coronavirus hebben zowel de trainer als Maria het contract bij de Australische club laten ontbinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties