FC Twente Nieuws

Vak P blij met verwijderen ijzeren pinnen: "Vertrouwen erop dat eenieder zich weet te gedragen"

Vak P blij met verwijderen ijzeren pinnen: "Vertrouwen erop dat eenieder zich weet te gedragen"

Onder het mom van normalisatie werd recentelijk begonnen om de Grolsch Veste supportersvriendelijker te maken. Na de corona-periode mogen uitsupporters weer een biertje nuttigen in het uitvak en zijn de metalen pinnen rondom de gracht verwijderd.

"Uiteraard vraagt deze verdergaande normalisatie wel om medewerking van de supporters", zo laat Van der Kraan weten op de clubwebsite. "We kunnen alleen naar normalisatie als iedereen meewerkt. We hebben dit onlangs ook besproken met een afvaardiging van het bestuur van Vak-P en Twente, verenigt! Zij zijn blij dat de metalen pinnen zijn verwijderd, maar onderschrijven dat medewerking van supporters cruciaal is."

"Supporters die tijdens een wedstrijd het veld betreden benadelen niet alleen de club (boetes en zelfs puntenaftrek zijn straffen die de KNVB kan opleggen), maar ook zichzelf. Bij betreding van het speelveld volgt een stadionverbod voor de duur van 60 maanden en een boete van €10.000. Uiteraard hopen we dat dat nooit aan de orde komt, maar we moeten het wel benoemen."

[google]

Ook het bestuur van Vak P is blij met de positieve ontwikkelingen. "Wij zijn blij dat de pinnen van de metalen omheining rondom de gracht zijn weggehaald en vertrouwen erop dat eenieder zich weet te gedragen door het speelveld niet te betreden. Voor de rest geldt: een gewaarschuwd mens telt voor twee."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties