FC Twente Nieuws

Niets staat overgang van Elia nog in de weg, aanvaller klaar in Turkije

Niets staat overgang van Elia nog in de weg, aanvaller klaar in Turkije

Door de blessure van Kik Pierie, die hierdoor mogelijk de start van het nieuwe seizoen moet missen, heeft jan Streuer de aandacht verlegd naar de verdediging. Op dit moment heeft hij slechts twee centrale verdedigers tot zijn beschikking en wil hij binnen afzienbare tijd een extra centrale verdediger presenteren.

Voor het middenveld zoekt hij naar een aanvallende middenvelder en voor de start van het nieuwer seizoen hoopt hij ook nog een extra buitenspeler te presenteren. Als het aan Jans, Streuer en de supporters ligt dan wordt dit Eljero Elia.

De aanvaller beloofde dinsdag dat hij uit respect in gesprek gaat met zowel ADO Den Haag als FC Twente. Woensdag werd de 33-jarige aanvaller uitgeschakeld in de Europa League waardoor hij deze belofte nu in kan gaan lossen. Hij zal binnenkort afreizen naar Nederland.

[google]

Streuer zei woensdag dat hij de komst van Elia reëel acht als hij zijn carrière af wil bouwen in de eredivisie. Mocht hij gaan voor het geld dan zal hij het in het buitenland moeten zoeken. Zelf wil Elia nog niets prijsgeven over zijn voorkeur. Wel heeft hij aangegeven dat hij het voor het geld niet meer hoeft te doen en graag zijn carrière te willen afsluiten in Nederland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties