Gisteren gemist: Elia doet belofte, FC Twente heeft spits binnen

4 augustus 2020, 00:30   Bijgewerkt: 3 augustus 2020, 23:44

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 3 augustus.

Elia belooft in gesprek te gaan met ADO Den Haag en FC Twente

Eljero Elia gaat binnenkort het gesprek aan met ADO Den Haag en FC Twente. Die clubs hopen de 33-jarige aanvaller deze zomer naar de Eredivisie terug te halen. Er zijn echter meer kapers op de kust. FC Groningen flirtte onlangs met Elia, terwijl ook Fenerbahce en Panathinaikos belangstelling hebben.

'Leverkusen schakelt door en gaat niet meer voor Onana'

André Onana heeft een aanbidder minder. Bayer Leverkusen is dicht bij de komst van Robin Olsen. Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport is de AS Roma-doelman nog maar één stap verwijderd van een transfer naar de Duitse club.

FC Twente rondt komst Dynamo Dresden-spits af

De overgang van Alexander Jeremejeff naar FC Twente is in kannen en kruiken. De 26-jarige spits heeft de medische keuring doorstaan en sluit dinsdag aan bij de selectie van trainer Ron Jans. "Hij geeft ons voorin meer mogelijkheden, met name centraal in de aanval. Alexander is een fysiek sterke, maar ook een vaardige speler van 1.92 meter die heel goed als 'target' kan functioneren", vertelt technisch directeur Jan Streuer.

Grim gepikeerd: "Gaan we het nu over Ajax hebben?"

RKC Waalwijk begon vorige week aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Komende zaterdag speelt de Eredivisionist zijn eerste oefenwedstrijd, tegen Ajax. Fred Grim, trainer van de Waalwijkers, is niet helemaal tevreden met de timing van het vriendschappelijke duel.

Memphis: "We zijn niet bang en dat weten ze bij Juventus"

Memphis Depay gaat zich vrijdag met Olympique Lyon proberen te plaatsen voor de Final 8 van de Champions League. In Turijn verdedigt de Franse club een 1-0 voorsprong uit de heenwedstrijd. Memphis, net weer fit na een zware knieblessure, is vol vertrouwen.

Advocaat raadt AZ stap naar CAS af: "Kans van slagen heel klein"

AZ doet er verstandig aan zich een stap naar het internationaal sporttribunaal CAS te besparen om het aan Ajax toegewezen Champions League-ticket te claimen. Dat zegt voetbaladvocaat Jan Kabalt in een interview met De Telegraaf. "Ze zijn in mijn ogen volkomen kansloos."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen