FC Twente Nieuws

Union Berlin gaat voor vol stadion, moet FC Twente dit ook overwegen?

Union Berlin gaat voor vol stadion, moet FC Twente dit ook overwegen?

De KNVB presenteerde onlangs de protocollen voor een wedstrijdbezoek in het nieuwe seizoen. Supporters worden bijvoorbeeld geregistreerd en moeten anderhalve meter afstand houden. Bij de oosterburen wil FC Union Berlin het echter net iets anders aanpakken.

De Bundesligist hoopt het nieuwe seizoen met een vol stadion af te trappen, zo meldt de club op haar website. Men is van plan om bij alle bezoekers een coronatest af te nemen en de kosten hiervoor te dekken. Wanneer iemand korter dan 24 uur geleden negatief op het virus getest is, krijgt diegene ook toegang. Het stadion van Union Berlin biedt plaats aan ruim 22.000 supporters en bestaat voor een groot deel uit staantribunes, iets wat volgens de Nederlandse protocollen niet toegestaan is.

Union Berlin lijkt overigens één van de geïnteresseerden in Joël Drommel. Samen met vier anderen staat de FC Twente-doelman op de lijst van de Duitse club.

[google]


[totalpoll id="154135"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties