FC Twente Nieuws

Voormalig FC Twente-spits heeft maar één doel: Alsnog slagen in het betaald voetbal

Voormalig FC Twente-spits heeft maar één doel: Alsnog slagen in het betaald voetbal

Siebe Schets traint op dit moment mee met VV Goes dat uitkomt in de derde divisie, het vierde niveau van Nederland. De 22-jarig spits kwam in 2013 als groot talent van JVOZ naar FC Twente, maar tot een debuut in het eerste kwam het niet. Toch droomt de aanvaller nog steeds van een carrière in het betaald voetbal.

Dat kan zelfs dit seizoen nog want ondanks het feit dat Schets heeft getekend bij VV Goes, kan hij nog altijd de overstap maken naar een betaald voetbalclub. Hij koos voor zeker door op de laatste dag van de overschrijvingstermijn voor VV Goes te kiezen, maar als er een profclub komt dan kan hij alsnog vertrekken.

"Het is lastig. Er is veel aanbod van spelers", zo laat Schets weten in gesprek met Omroep Zeeland. "Je moet ook een beetje geluk hebben. Het juiste moment, timing dat een club je nodig heeft. Er is nog steeds kans dat er iets komt natuurlijk, maar dat is even afwachten. Nu ga ik me richten op GOES en mijn uiterste best doen."

[google]

Mocht de gewenste profclub deze zomer niet komen dan heeft Schets al een alternatief scenario in zijn hoofd. "Als ik er hier vijftien scoor, denk ik dat de stap terug ook wel makkelijker wordt."

Schets tekende na zijn vertrek bij FC Twente voor FC Dordrecht. Dit werd geen succes. Hij speelde achttien wedstrijden waarvan slechts twee als basisspeler. Hij trof één keer doel en gaf twee assists. Hij besloot zelf het doorlopende contract op te zeggen en zat daarna een half jaar zonder club. In januari sloot hij aan bij tweede divisionist Kozakken Boys waar hij, mede door het coronavirus, tot slechts drie invalbeurten kwam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties