VIDEO | Mokhtar rondt mooie aanval af en wint met ruime cijfers

Younes Mokhtar speelde een prima wedstrijd tegen FC Cincinnati. De oud-speler van FC Twente was trefzeker en zag zijn ploeg met ruime cijfers winnen.

Columbus Crew was oppermachtig in Disney World. Lucas Zelarayán opende de score uit een schitterende vrije trap en Gyasi Zardes verdubbelde de marge nog voor rust. Hetzelfde duo was ook verantwoordelijk voor de 3-0: Zelarayán legde de bal fantastisch achter de defensie, Zardes rondde af. Youness Mokhtar zorgde voor het laatste doelpunt.

De MLS wordt op dit moment afgewerkt in een speciale toernooivorm door het coronavirus. De clubs spelen eerst poulewedstrijden en alleen de eerste twee ploegen gaan door naar de knock-outfase. Stam is aan dat toernooi moeizaam begonnen.

???? Deze schitterende vrije trap van Lucas Zelarayán zorgt voor een valse start van FC Cincinnati-trainer Jaap Stam in de MLS. Het staat bij rust 0-2 in het voordeel van Columbus Crew. pic.twitter.com/DQgJBsCx7d

— FOX Sports (@FOXSportsnl) July 12, 2020

Columbus Crew is in bloedvorm tegen FC Cincinnati. Zelarayán komt na zijn prachtgoal in de eerste helft ook nog met deze fantastische assist ????#CINvCLB pic.twitter.com/fUH8fr0vCw

???? Een pijnlijk debuut in de MLS voor Jaap Stam. FC Cincinnati verliest met 0-4 van Columbus Crew. Oud Eredivisie-speler Youness Mokhtar bepaalde de eindstand met dit doelpunt.#CINvCLB pic.twitter.com/yH5q6cOWBz