FC Twente Nieuws

"Brama vindt Boschker een enorme eikel en heeft nog net niet zijn standbeeld weggehaald"

"Brama vindt Boschker een enorme eikel en heeft nog net niet zijn standbeeld weggehaald"

Wout Brama tekende afgelopen maandag een nieuw contract bij FC Twente. De 33-jarige routinier had een aflopend contract en besloot deze met een jaar te verlengen. Hier ging wel een gesprek aan vooraf met Sander Boschker die in de zogenaamde Brama-tapes een aantal vervelende dingen zei over de aanvoerder.

Tijdens het gesprek tussen beide heren bood Boschker zijn excuses aan. "Tuurlijk, er is gezegd wat er is gezegd. Werd ik daar blij van? Nee, natuurlijk niet. Herken ik mezelf daarin? Absoluut niet. Maar het is wel gezegd. Kan ik het ooit helemaal vergeten? Ik denk het niet. Maar ik heb het hem vergeven en voor mij is het dan ook klaar. Het was oprecht een prima gesprek", aldus Wout Brama in gesprek met RTV Oost.

Paul Schabbink vraagt Van Wissing of zoiets dan niet blijft sudderen tussen de beide heren. "Ja natuurlijk. Brama vindt Boschker een enorme eikel en heeft nog net niet zijn standbeeld weggehaald", reageert Van Wissing met een cynisch ondertoon.


[google]

Het is prima dat ze dit zo opgelost hebben", haakt Van Staa in. "Hij zet er een streep onder en dat is voor ons ook voldoende." Van Wissing: "Maar voor Boschker ook. Die was goed geluimd en heb ik van de week ook nog even gesproken. Die begint in ieder geval wat frisser aan het seizoen dan dat hij eindigde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties