FC Twente Nieuws

Ould-Chikh ontvangt 1,5 miljoen euro na winst in rechtszaak tegen oud-werkgever

Ould-Chikh ontvangt 1,5 miljoen euro na winst in rechtszaak tegen oud-werkgever

Bilal Ould-Chikh kan een bedrag van maar liefst 1,55 miljoen euro op zijn rekening verwachten. De voormalig aanvaller van FC Twente krijgt dit geld van zijn oud-werkgever Benfica dat volgens het CAS enkele jaren geleden zijn contract ten onrechte verscheurde.

Ould-Chikh stapte naar de FIFA en eiste in eerste instantie een bedrag van maar liefst 3,5 miljoen euro. Het CAS, het Hof van Arbitrage voor Sport, heeft nu besloten dat Benfica met 1,55 miljoen euro slechts een deel van de volledige claim hoeft over te maken. Benfica kan niet in beroep gaan tegen de uitspraak.

Benfica blijft bij het standpunt dat het de speler terecht heeft ontslagen. Bilal was betrokken bij meerdere incidenten waaronder zonder geldig rijbewijs met 230 kilometer per uur over de snelweg rijden, het ongeoorloofd opduiken in het nachtleven en het grof beledigen van werknemers van Benfica.


[google]

Na zijn ontslag bij Benfica ging Ould-Chikh aan de slag bij FC Utrecht waar zijn oud-jeugdtrainer Erik ten Hag destijds hoofdtrainer was. Inmiddels staat de aanvaller onder contract bij ADO Den Haag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties